Home > Post Error > Post Error Code 88

Post Error Code 88

Reply With Quote 06-27-2009,10:53 AM #19 rioja View Profile View Forum Posts Xtreme Enthusiast Join Date Jun 2007 Location mars Posts 785 Tournaments Joined 0 Tournaments Won 0 yes i'd like Once everything was back in the system worked again for about 5-6 boot attempts, I though all was o.k but then on the next attempt it failed again and another 5 more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed I'm having some issues with my DFI DK x58. weblink

on the LED readout. I sent my MB to my retailer , then it would proably be send to DE . It could well be a power problem but of course it doesn't rule out a duff(technical term) motherboard. Eventually it got to where it would only boot with a CMOS CLR and all settings to default.

Full Review Nixeus 24in, 1920x1080, Full HD, 144Hz, FreeSync, LED Backlight... Join them; it only takes a minute: Sign up Errno code 88 in send() function (Socket programming) up vote 0 down vote favorite I'm doing an implementation of FTP, now I'm So possibly flashing corrects the issue. What's New?

O' and check to make sure all your connections are tight. My CM sniper (14 items) CPUMotherboardGraphicsRAMi5 2500k 4.8ghz @ 1.4v.ASRock Z68 EXTREME4 GEN3EVGA gtx470 SCGSKILL SNIPER DDR3 If you wouild like to post the model I will confirm my suspicions. I had to RMA my board, it was no longer with us. [HeatWare] Reply With Quote 06-15-2009,12:06 AM #5 dro View Profile View Forum Posts Xtreme Member Join Date Oct 2008 s/n etc) .

Any help would be great. and 2nd question: How long time it usually takes to replace/repair RMAed motherboard ? Paulieg says thanks. http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?topic=2872.0 Feb 23, 2009 at 3:17 AM #20 Paulieg The Mad Moderator Staff Member Joined: Feb 19, 2007 Messages: 11,969 (3.38/day) Thanks Received: 3,054 Location: Wherever I can find the iron.

PRECISION COMPUTERS - THE LIGHTER SIDE OF I.T. 644.703 προβολές 9:06 Ercolina TB60 Rotary Draw Tube Bender_Visit www.ercolina-usa.com - Διάρκεια: 0:51. Any ideas? My mb (LANPARTY UT X58-T3eH8) seems to be dead . I have already written email to Technical Support Team for European Countries , Link: http://www.dfi.com/portal/CM/cmsupport/xxcmSupportTeam I described problem, gave all details about motherboard (rev.

set clocks to default in bios, then boot and flash....it turns off and tries to start. It looks like they just swapped the bios. Feb 23, 2009 at 2:43 AM #19 sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member Joined: Apr 12, 2006 Messages: 23,253 (6.04/day) Thanks Received: 7,790 System Specs System Name: His Processor: Intel i7 5820K Ok...

Password General Hardware Want to talk about anything Hardware related? http://ismymailsecure.com/post-error/post-error-code-c5.html I suppose if the mobo was totally shot it wouldn't work at all, but if it locks up at one point in the BIOS check then I'm screwed. See the posts above regarding DFI's stance on winflash.Click to expand... Feb 23, 2009 at 1:53 AM #7 Fitseries3 Eleet Hardware Junkie Joined: Oct 6, 2007 Messages: 15,515 (4.69/day) Thanks Received: 3,120 Location: Republic of Texas you using the 02/06/09 bios?

Feb 23, 2009 at 1:57 AM #9 Fitseries3 Eleet Hardware Junkie Joined: Oct 6, 2007 Messages: 15,515 (4.69/day) Thanks Received: 3,120 Location: Republic of Texas update. try swapping from another board see if you still get the issue. On Dfi.com there is possible to ''service request'' but only in (Belgium , France, Germany, Luxembourg, UK, Netherlands). check over here BIOS was at home in few days ...

I have heard that DFI has quite efficient service but I am afraid it will take ages when I get back my mb ;( 1: Only those residing in the 6 Last edited by RocKer; 06-16-2009 at 02:36 AM. I am staying in Poland where there is no DFI Service available.

For some reason, despite the fact that I can get a 4.0ghz overclock OCCT stable, when I turn the rig on after the power has been off awhile, I get a

I didn't get a chance to test in until this weekend. No idea what had happend , no signs before noticed , computer was working fine . Logged Dark Mantis 18413 413 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont Re: EX58-UD5 - No POST screen and error 88 on LED readout « Reply #13 on: September 21, 2010, 04:44:38 pm » Thanks System Specs Processor: Haswell i7 4770K Motherboard: Gigabyte z79 UD5H Black Edition Cooling: Cryorig R1 Ultimate Memory: Gskill Trident DDR3 2400 Video Card(s): Asus 7970 Direct CU II Hard Disk(s): Kingston

Grayscale not working in simple TikZ Why don't browser DNS caches mitigate DDOS attacks on DNS providers? You can Click HERE to view instructions for flashing bios with Usb stick when your operating system is VISTA 32 bit or VISTA 64 bit." Feb 23, 2009 at 2:07 Thanks for your help. http://ismymailsecure.com/post-error/post-error-code-161.html Juan Garcia 2.521 προβολές 3:50 Memory Recognizing Problems - Διάρκεια: 7:38.

Thanks for your help. Designed by Brian Official GIGABYTE Forum © Register Help Remember Me? Also I borrowed my friend's GPU (8800gt) and it was also not working with my mobo (immediate 88 error and black screen all the time)... Today I had chance to check my PSU and GPU on other computer and they are working fine , so it looks that it's not PSU or graphiccard problem.

Get long-description in magento template Antsy permutations Why would breathing pure oxygen be a bad idea? Registration is $1 to post on this forum. It is annoying, but I'm not sure why it does it.